Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3170061043116994

BMW Modellen

bmw 1 serie shift up 2022

1 SERIE.

Ontdek BMW’s BMW 1-serie, die bewijst hoe technische innovaties, een stijlvol uiterlijk en nauwkeurige rijdynamiek BMW tot het toppunt van de compacte klasse hebben geplaatst. Het voertuig combineert een uiterst efficiënt ontwerp met krachtige, zuinige motoren. De jongere broer van de BMW 3 Reeks Compact (E36, E46) combineert moderne, geavanceerde technologie en prestaties met hoogwaardige functies zoals geavanceerde rijhulpsystemen en superieur comfort in zijn klasse.

2 SERIE.

Compromisloos, zelfverzekerd en expressief: als opvolgers van de BMW 1 Reeks Coupé vormen de BMW 2 Reeks Coupé, Cabrio en Gran Coupé de voortzetting van zijn concept. De BMW 2 Serie staat voor krachtige, compacte voertuigen – de beste in hun klasse. Dat geldt natuurlijk ook voor de BMW 2 Reeks Active Tourer en BMW 2 Reeks Gran Tourer, die sportiviteit en efficiëntie combineren met flexibiliteit en veelzijdigheid om een extra dosis spanning en comfort te brengen in het dagelijks leven.

bmw 2 series shift up 2022
bmw 3 serie shift up 2022

3 SERIE.

Al meer dan 40 jaar, sinds de originele BMW E21, staat de BMW 3 Serie als geen ander voertuig voor dynamisch rijplezier. Vandaag de dag is het succes van de BMW 3 Serie een van de redenen dat BMW zijn status als maker van echt premium voertuigen heeft behouden. Meer dan zeven generaties tot nu toe is het BMW 3-serie gamma voortdurend verbeterd en geëvolueerd, momenteel met de klassieke modellen en de Touring.

4 SERIE.

Met een verbluffende heroverweging van de klassieke BMW-designtaal, vertegenwoordigen de nieuwe BMW 4 Serie Coupé en Cabrio een opwindend nieuw tijdperk voor The Ultimate Driving Machine. Aan deze indrukwekkende line-up wordt toegevoegd de BMW 4 Reeks Gran Coupé, die met zijn natuurlijke elegantie de modellenreeks perfect aanvult.

bmw 4 series shift up bmw mini png
bmw 5 series shift up bmw mini 2022

5 SERIE.

De BMW 5 Reeks zet het concept van de “New Class” voort: dynamische voertuigen in een modern design, uitgerust met technologische innovaties, krachtige motoren en comfortkenmerken uit de luxeklasse. Al een halve eeuw zijn optische elementen zoals de dubbele nierengrille of de ‘Hofmeister-knik’ op de C-stijl stijlbepalende en kenmerkende elementen van de sportieve zakenberline. De BMW 5 Serie is ook het eerste voertuig van BMW dat de nieuwe nomenclatuur van de verschillende series introduceert. Het eerste cijfer geeft de serie aan, de andere twee cijfers geven informatie over de motor. Alle toekomstige series gebruiken dit naamgevingssysteem. In 1975 nam de BMW 3 Serie dit principe over, in 1976 de BMW 6 Serie en in 1977 de BMW 7 Serie.

6 SERIE.

Sinds de introductie van de eerste BMW 6 Serie in het midden van de jaren 70 staat hij voor design, luxe en technische evolutie, net als zijn voorgangers – de grote coupés. De nieuwe editie van de luxecoupé in de jaren 2000 brengt deze traditie in het nieuwe millennium. Hetzelfde geldt niet alleen voor de opvolger maar ook voor de BMW 6 Serie Gran Turismo.

6 serie bmw shift up mini 2022 gt
bmw 7 series 2022 shift up mini

7 SERIE.

Wat de gelegenheid ook is, de BMW 7 Reeks maakt een briljante entree. Zijn sublieme uitstraling en zelfverzekerd karakter weerspiegelen de traditie, ervaring en perfectie die verwacht worden in het luxesegment. De uitzonderlijke aandrijving en technologische superioriteit van het voertuig laten zien hoe steeds weer nieuwe, hogere normen op het gebied van prestaties, comfort en dynamiek kunnen worden bereikt.

X1.

In het midden van de voorkant bevindt zich de kenmerkende en grote, bijna vierkante dubbele nieren grille. In combinatie met de slanke Adaptive LED-koplampen, die tot ver in de flanken doorlopen, levert de nieuwe BMW X1 een krachtig statement.

bmw x1 shift up 2022
bmw mini x2 shift up 2022 aanbod bekijken gele bmw

X2.

De BMW X2 maakt zijn sportieve ambities op het eerste gezicht duidelijk. De X2 levert een dynamische en behendige prestatie die klasse uitstraalt. In combinatie met een hoogwaardig interieur en vele innovatieve technologieën is het een voertuig dat laat zien wat het betekent om de ultieme rijmachine te zijn.

X3.

De BMW X3 Sports Activity Vehicle (SAV) biedt een uitstekende rijervaring die geschikt is voor bijna elk terrein. Het beschikt over BMW’s intelligente xDrive vierwielaandrijving, semi-autonome rijsystemen, verbeterde aerodynamica, BMW TwinPower Turbo-motoren, plus een plug-in hybride modelvariant voor diegenen die een duurzamere rijervaring willen verkennen. De X3 heeft een rijervaring voor bijna iedereen.

bmw x3 shift up bmw blauw x3 2022
bmw x5 2022 shift up black bmw

X5.

Uitgerust met nieuwe technologieën voor meer veiligheid en maximale rijdynamiek op elk terrein, weet de BMW X5 waar hij heen gaat!

I3.

Stap in en ervaar de toekomst binnen handbereik. De BMW i3 zit vol met innovatieve technologieën die hij kan gebruiken om uw dagelijkse leven de baas te worden. Het verbindt je met de buitenwereld, houdt je op de hoogte van wat er gaande is, houdt je georganiseerd en brengt je zo ver als je wilt. Hij is altijd klaar om de weg op te gaan en nieuwe wegen te verkennen. Stijlvol en toonaangevend design voor opwindend rijplezier.

bmw i3 2022 shift up elektrische bmw
bmw z4 shift up bmw mini 2022

Z4.

Als het dak uiterlijk opengaat, zijn er geen grenzen meer aan het rijplezier in de BMW Z4. Een roadster die niet beter kon: open, sportief en compromisloos. Met een krachtige rijdynamiek en een vooruitstrevend design heeft hij maar één doel: de vrijheid tussen de weg en de open lucht.