Jouw nieuwe auto financieren.

Liever in delen betalen in plaats van in een keer? En dan liever het gehele aankoopbedrag of een gedeelte hiervan? Wij helpen je bij een passende financiering voor jouw nieuwe auto!

Hoe werkt een financieringsaanvraag?

Kies uit ons aanbod jouw nieuwe BMW, MINI, Porsche of Land Rover. Klik rechts naast de prijs van de auto op het vanaf maandbedrag. Vul vervolgens jouw persoonlijke gegevens en wensen in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je aanvraag te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.

Bekijk het aanbod

1Het maandbedrag

Nadat wij contact met je hebben opgenomen sturen wij de aanvraag door naar onze partner De Autofinancier. Zij nemen contact met je op en geven op basis van jouw wensen het maandbedrag weer. Om te kijken of je in aanmerking komt voor een financiering doen zij ook een BKR-check.

2 Gegevens opsturen

Wanneer het financieringsvoorstel naar je zin vraagt De Autofinancier een aantal gegevens bij je op: jouw bewijs van inkomen, woonlasten en een kopie van je rijbewijs. Zij sturen je uiteraard hierover een mail met instructies.

3De overeenkomst

Wanneer De Autofinancier al je gegevens heeft ontvangen wordt de financieringsovereenkomst opgesteld en naar je toegestuurd. Nadat jij en wij deze ondertekend teruggestuurd hebben kunnen wij de auto klaarmaken voor aflevering.

4Ready to Shift Up?

Wanneer de financiering is geregeld en de auto daarvoor op jouw naam is gezet maken wij een afspraak voor de aflevering. Je kunt je nieuwe auto zowel bij je thuis bezorgd krijgen als op ouderwetse manier bij ons in Amstelveen ophalen onder het genot van een kop koffie!