ALLES wat je MOET weten over de 2020 BMW 3-Serie Touring! | Shift Up

Leuk dat je gaat kijken naar deze nieuwe video van Shift Up!

Vandaag nemen wij jou mee met de BMW 3-serie Touring 2020. De BMW 3-serie Touring van 2020 is een vergrote versie van zijn voorganger, zo beschikt hij over de herkenbare nierengrille en scherpe lijnen voor een krachtige uitstraling. Het interieur biedt royale ruimte en komt met veel luxe opties. Daarnaast heeft de kofferbak een inhoud van 500 liter met een elektrische achterklep. Het dashboard is typisch BMW en dat wil zeggen dat de cockpit gericht is op de bestuurder. De auto is voorzien van een 2-liter 4-cilinder benzinemotor met 184 pk en 300 Nm, gekoppeld aan een 8-traps automaat.

Tijdens het rijden voelt de auto stevig op de weg. Daardoor biedt hij een betere rijervaring dankzij een lager zwaartepunt en een stijvere carrosserie. Het geteste model is bovendien uitgerust met opties zoals een draadloze oplader, hifi-audio, DAB en parkeersensoren. Al deze eigenschappen dragen bij aan de luxe en comfortabele ervaring die deze BMW 3-serie Touring biedt.

Laat vooral weten in de comments wat jij vindt van deze BMW! Vind je de video leuk? Laat dan zeker een duimpje omhoog achter en abonneer je op ons YouTube kanaal! Wil je meer zien over Shift Up? Kijk dan vooral hier:

YouTube: ➤ www.youtube.com/channel/shiftup

Instagram: ➤ www.instagram.com/shiftup.nl  

Facebook: ➤ www.facebook.com/shiftup.nl

LinkedIn: ➤ www.linkedin.com/company/shift-up-bv

© 2023 Shift Up https://www.shiftup.nl/