Autoverkoopservice

Jouw BMW of MINI verkopen?

Shift Up koopt of verkoopt graag jouw BMW of MINI

Vergelijk de voordelen

Verkoop jouw BMW of MINI op twee manieren

Bij Shift Up kun je jouw BMW of MINI op twee manieren verkopen, via een directe verkoop aan Shift Up of door jouw auto bij Shift Up in de showroom te koop te zetten.

Direct aan ons verkopen

Jouw BMW of MINI direct zonder goede verkopen? Wij doen graag een gratis vrijblijvend bod op jouw BMW of MINI om hem direct van je in te kopen.

  • Gratis een vrijblijvend goed bod: Bij Shift Up als specialist in BMW’s en MINI’s krijg je een reële waarde voor jouw auto
  • Snel geld voor jouw auto: Verkoop jouw BMW of MINI binnen 24 uur
  • Zekerheid: Geen onderhandelingen meer voor jouw deur, je bent zeker van ons bod
  • Gemak: We halen je auto thuis op en geven je direct de vrijwaring
Ontvang een gratis bod Meer informatie

Wij verkopen jouw auto

Wil je een optimale opbrengst van jouw auto? Laat hem dan door ons in opdracht verkopen zonder gedoe.

  • Maximale opbrengst: Ontvang een marktconforme verkoopprijs voor jouw auto minus onze bemiddelingsfee.
  • Professionele marketing: We maken een uitgebreide fotoreportage van jouw auto, presenteren deze op alle bekende Nederlandse autoportalen en binnen ons uitgebreide klantenbestand.
  • Volledig ontzorgd: Van professionele fotografie tot aan het ontvangen van klanten en een auto inruilen, wij ontzorgen jou volledig en bespoedigen het verkoopproces van jouw auto!
  • Geen gedoe: Geen vreemde mensen aan de deur of het doen van onderhandelingen met potentiële kopers, Shift Up neemt alles uit handen voor je.
Vrijblijvend verkoopvoorstel Meer informatie

Binnen 24 Uur een bod

Direct aan ons verkopen

Direct zonder gedoe jouw auto verkopen? Wij doen graag een gratis vrijblijvend bod op jouw BMW of MINI om hem direct van je in te kopen. Je hoeft hem daardoor niet zelf op internet te plaatsen, mensen bij je thuis uit te nodigen en onplezierige onderhandelingen te voeren. Wij komen de auto graag kosteloos bij je thuis ophalen, zelf langs brengen mag natuurlijk ook.

1

Stuur jouw auto door (per Whatsapp)

We ontvangen graag een aantal foto’s van de buitenkant, binnenkant en eventuele beschadigingen van jouw auto. Heb je nog meer informatie? Dan horen we dat graag!

2

Ontvang een bod binnen 24u

Binnen één werkdag nemen wij contact met je op. Wij doen je gratis een vrijblijvend en goed bod op jouw BMW of MINI. Omdat wij gespecialiseerd zijn in BMW en MINI is de kans groot dat wij jouw auto beter waarderen en er meer voor kunnen geven dan bij een andere auto-inkoop website.

3

Verkocht! Inlever afspraak maken

Akkoord met ons voorstel? Dan maken we graag een afspraak met je. We komen jouw auto graag bij je thuis ophalen, je mag hem natuurlijk ook bij ons in Amstelveen komen brengen. We voldoen ter plekke de betaling en zullen jouw auto vrijwaren..

Hoogste rendement

Via ons verkopen

Met onze autoverkoop service gaan wij jouw BMW of MINI in opdracht voor je verkopen in onze showroom. Wij nemen het gehele verkoopproces voor je uit handen. Van professionele fotografie tot aan het ontvangen van klanten en een auto inruilen, wij ontzorgen jou volledig bij de verkoop van jouw BMW of MINI!

1

Stuur jouw auto door (per Whatsapp)

We ontvangen graag een aantal foto’s van de buitenkant, binnenkant en eventuele beschadigingen van jouw auto. Heb je nog meer informatie? Dan horen we dat graag!

2

Ontvang een vrijblijvend voorstel

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Wij zullen op basis van de informatie die je aan ons hebt doorgegeven aangeven voor welke verkoopprijs wij jouw BMW of MINI te koop kunnen zetten en welke kosten er nodig zijn om jouw auto verkoop klaar te maken.

3

Wij halen jouw auto op

Wanneer je akkoord gaat met ons voorstel ontvang je een overeenkomst met de gemaakte afspraken. Hierna halen we jouw auto graag bij je thuis op, je mag hem uiteraard ook bij ons in Amstelveen langs brengen.

4

Technische check en adverteren

Wanneer jouw auto bij ons binnen is ondergaat die een technische inspectie, zo weet een nieuwe koper precies wat hij koopt. Na eventueel benodigd onderhoud of cosmetisch herstel laten we de auto poetsen. Hierna wordt er een uitgebreide fotoreportage gemaakt en adverteren we jouw auto breed. 

5

Verkocht! Ontvang direct je geld

Yes! Hij is verkocht! We maken een afspraak met de nieuwe eigenaar voor de levering van de auto. Wij registreren de auto op zijn of haar naam en geven jou als vorige eigenaar het vrijwaringsbewijs. Vanzelfsprekend maken we de betaling direct na de aflevering aan jou over.

Waarom Shift Up?

Vele BMW/MINI kennis en ervaring

Zo begrijpen wij jouw behoeften nog beter en kunnen we goed inspelen op jouw BMW en MINI wensen.

Persoonlijk contact

Of je nu liever belt, per Whatsapp of e-mail communiceert. Wij staan je graag 7 dagen per week persoonlijk te woord.

Transparantie staat centraal

Bij ons weet je waar je aan toe bent. Geen verassingen achteraf.

Goed

vriendelijke mensen en nemen de tijd voor uitleg
- Aalten

Correcte behandeling

Fijn bedrijf, niet opdringerig en direct reële inruilprijs, nemen de tijd en auto keurig thuis afgeleverd.
- Leimuiden

Buitengewoon goed

Aanrader voor bijzondere occasions!
- Amsterdam

Uitstekende service en value for money

Dit jonge bedrijf heeft een knappe marktpositie verkregen door zeer goede service en scherpe prijsstelling door slim un te kopen [...]
- Bussum


Ontvang een vrijblijvend voorstel

Vul het formulier in of stuur ons een Whatsapp bericht en ontvang binnen 24u reactie.

Voorstel via Whatsapp