Aanbod • Over ons

De BMW / MINI specialist

Gebruikte auto’s kopen die bij deze tijd past.

Video afspelen

Ons verhaal

Nieuwe generatie autoverkopers

Op een paar kleine innovaties na blijft iedere autohandelaar hetzelfde doen als 30 jaar geleden. Wanneer een consument interesse heeft in het kopen van een auto kwam hij vroeger af op een advertentie in de zaterdageditie van de Telegraaf, wat nu te allen tijde online zichtbaar is op sites als Autotrack, Autoscout24 en Gaspedaal. Internet zorgde voor meer aanbod en transparantie voor de consument. Toch blijkt uit vele onderzoeken dat consumenten nog steeds “pijn” ervaren bij het kopen van een nieuwe auto. “Heeft de auto schade gehad?”, “Klopt de kilometerstand van de auto wel?” “Zit er geen addertje onder het gras?”

Na vele ervaring in de in- en verkoop van BMW’s, MINI’s, Porsche’s en Land Rovers en ervaring bij autoadvertentieplatform AutoTrack wist ik dat het beter kon!

Shift Up staat letterlijk voor opschakelen, continue verbeteren. Niemand zit te wachten om eindeloos koffie te drinken met een autoverkoper in een showroom. Vanaf je bank of de keukentafel alle voor jou nuttige informatie tot je nemen. Of je nou wilt weten waar deze auto zijn onderhoud heeft gehad, welke gebruikerssporen de auto heeft, of een NAP-tellerrapport of CARFAX in de kroeg doornemen met je vrienden, dat moet allemaal mogelijk zijn zonder persoonlijk contact te hebben met de verkoper, zonder enige drempel. En of je jouw nieuwe auto dan thuis voor je deur bezorgd wilt hebben of toch op de ouderwetse manier onder het genot van een koffie bij ons wilt ophalen, dat is aan jou!

Shift Up is gespecialiseerd in jong gebruikte BMW’s & MINI’s, hoofdzakelijk van één tot zes jaar oud. Auto’s die niet standaard zijn uitgerust, maar met vele opties, daar zijn we dol op! We leveren auto’s uit voorraad en op aanvraag van de klant ( BMW / MINI request ). Ons netwerk bestaat uit vele dealers in Nederland en Duitsland. Iedere auto wordt geleverd voor een all-in prijs, afleverkosten zijn verleden tijd! All-in betekent inclusief benodigd onderhoud, herstel van noemenswaardige gebruikssporen, nieuwe APK, poetsbehandeling en met standaard drie maanden garantie.Transparant, meedenkend, 7 dagen per week bereikbaar en continu vernieuwend, dat is waar wij voor staan!

Bekijk ons aanbod

Daarom Shift Up

  • Persoonlijke aandacht voor klanten
  • Online je nieuwe auto bekijken en bestellen
  • Gratis proefrit bij je thuis of op kantoor
  • Wij helpen je bij een passende financiering en inruilprijs
  • Al onze auto’s zijn optische en technisch uitgebreid gecheckt en gefixed
  • Transparant over gebruikerssporen die in overleg te herstellen zijn
  • Aflevering van je nieuwe auto bij ons in Amstelveen of bij je thuis

Wij zorgen dagelijks voor het Shift Up gevoel

Meet the team!

Constantijn Reiziger

Founder en salesman

Johan Heil

Operationeel manager

Han Hogervorst

Chauffeur

Ben Turnhout

Fotograaf

Thijs Metz

Videomaker

Shift Up HQ

Kom gerust langs voor een kop koffie bij ons in Amstelveen.

Maak een afspraak

Aankoop 2e auto bij Constantijn wederom een top ervaring

Erg klantvriendelijke en transparante benadering, zeer goede kennis van zaken.
- Amsterdam

Unieke ervaring

Ik heb bij Shift up een hele unieke auto gekocht! De geweldige service, eerlijkheid en vriendelijkheid bezorgde mij ook een [...]
- Roosendaal

Mijn ervaring met dit bedrijf is bijzonder goed en meer dan uitstekend.

Vanaf de eerste ontmoeting door Constantijn op zeer vriendelijke en correcte wijze geholpen. Duidelijk met uitgebreide informatie. Na 2 x [...]
- Amsterdam

Prima service.

Prima service en vriendelijk geholpen
- Grou
klantenvertellen.nl