Aanbod • Over ons

De BMW / MINI specialist

Gebruikte auto’s kopen die bij deze tijd past.

Video afspelen

Ons verhaal

Nieuwe generatie autoverkopers

Op een paar kleine innovaties na blijft iedere autohandelaar hetzelfde doen als 30 jaar geleden. Wanneer een consument interesse heeft in het kopen van een auto kwam hij vroeger af op een advertentie in de zaterdageditie van de Telegraaf, wat nu te allen tijde online zichtbaar is op sites als Autotrack, Autoscout24 en Gaspedaal. Internet zorgde voor meer aanbod en transparantie voor de consument. Toch blijkt uit vele onderzoeken dat consumenten nog steeds “pijn” ervaren bij het kopen van een nieuwe auto. “Heeft de auto schade gehad?”, “Klopt de kilometerstand van de auto wel?” “Zit er geen addertje onder het gras?”

Na vele ervaring in de in- en verkoop van BMW’s, MINI’s, Porsche’s en Land Rovers en ervaring bij autoadvertentieplatform AutoTrack wist ik dat het beter kon!

Shift Up staat letterlijk voor opschakelen, continue verbeteren. Niemand zit te wachten om eindeloos koffie te drinken met een autoverkoper in een showroom. Vanaf je bank of de keukentafel alle voor jou nuttige informatie tot je nemen. Of je nou wilt weten waar deze auto zijn onderhoud heeft gehad, welke gebruikerssporen de auto heeft, of een NAP-tellerrapport of CARFAX in de kroeg doornemen met je vrienden, dat moet allemaal mogelijk zijn zonder persoonlijk contact te hebben met de verkoper, zonder enige drempel. En of je jouw nieuwe auto dan thuis voor je deur bezorgd wilt hebben of toch op de ouderwetse manier onder het genot van een koffie bij ons wilt ophalen, dat is aan jou!

Shift Up is gespecialiseerd in jong gebruikte BMW’s & MINI’s, hoofdzakelijk van één tot zes jaar oud. Auto’s die niet standaard zijn uitgerust, maar met vele opties, daar zijn we dol op! We leveren auto’s uit voorraad en op aanvraag van de klant ( BMW / MINI request ). Ons netwerk bestaat uit vele dealers in Nederland en Duitsland. Iedere auto wordt geleverd voor een all-in prijs, afleverkosten zijn verleden tijd! All-in betekent inclusief benodigd onderhoud, herstel van noemenswaardige gebruikssporen, nieuwe APK, poetsbehandeling en met standaard drie maanden garantie.Transparant, meedenkend, 7 dagen per week bereikbaar en continu vernieuwend, dat is waar wij voor staan!

Bekijk ons aanbod

Daarom Shift Up

  • Persoonlijke aandacht voor klanten
  • Online je nieuwe auto bekijken en bestellen
  • Gratis proefrit bij je thuis of op kantoor
  • Wij helpen je bij een passende financiering en inruilprijs
  • Al onze auto’s zijn optische en technisch uitgebreid gecheckt en gefixed
  • Transparant over gebruikerssporen die in overleg te herstellen zijn
  • Aflevering van je nieuwe auto bij ons in Amstelveen of bij je thuis

Wij zorgen dagelijks voor het Shift Up gevoel

Meet the team!

Constantijn Reiziger

Founder en salesman

Johan Heil

Operationeel manager

Han Hogervorst

Chauffeur

Rob Springintveld

Chauffeur

Ben Turnhout

Fotograaf

Thijs Metz

Videomaker

Shift Up HQ

Kom gerust langs voor een kop koffie bij ons in Amstelveen.

Maak een afspraak

Zeer tevreden!

Prettige communicatie, persoonlijke aandacht, veel ruimte voor proefrijden, heldere afspraken.
- Bussum

Top service van begin tot eind!

Wat een enthousiast team mensen met passie voor het vak. Service en passie voor net die bijzondere Mini of BMW [...]
- IJsselstein

GEWELDIG!!!!!!!!

Aandacht, informatie en sociaal invoelen echt toppie Constantijn, bij volgende auto staat zeker een bezoekje bij jou op nummer 1. [...]
- Tilburg

Uitstekende ervaring!

Deze gasten snappen het nog! Geen gladde praatjes, zeer deskundig maar toch bescheiden. Onze Mini JCW Cabrio hier ingeruild op [...]
- Arnhem
klantenvertellen.nl