Over ons.

Al jaren merken wij hoe conservatief de Nederlandse automarkt is. Tijd voor vernieuwing, tijd voor een manier van een gebruikte auto kopen die echt bij deze tijd past!

Ons verhaal

De autoverkopers die het snappen

Op een paar kleine innovaties na blijft iedere autohandelaar hetzelfde doen als 30 jaar geleden. Wanneer een consument interesse heeft in het kopen van een auto kwam hij vroeger af op een advertentie in de zaterdageditie van de Telegraaf, wat nu te allen tijde online zichtbaar is op sites als Autotrack, Autoscout24 en Gaspedaal. Internet zorgde voor meer aanbod en transparantie voor de consument. Toch blijkt uit vele onderzoeken dat consumenten nog steeds “pijn” ervaren bij het kopen van een nieuwe auto. “Heeft de auto schade gehad?”, “Klopt de kilometerstand van de auto wel?” “Zit er geen addertje onder het gras?”

Na vele ervaring in de in- en verkoop van BMW’s, MINI’s, Porsche’s en Land Rovers en ervaring bij autoadvertentieplatform AutoTrack wist ik dat het beter kon!

Shift Up staat letterlijk voor opschakelen, continue verbeteren. Niemand zit te wachten om eindeloos koffie te drinken met een autoverkoper in een showroom. Vanaf je bank of de keukentafel alle voor jou nuttige informatie tot je nemen. Of je nou wilt weten waar deze auto zijn onderhoud heeft gehad, welke gebruikerssporen de auto heeft, of een NAP-tellerrapport of CARFAX in de kroeg doornemen met je vrienden, dat moet allemaal mogelijk zijn zonder persoonlijk contact te hebben met de verkoper, zonder enige drempel. En of je jouw nieuwe auto dan thuis voor je deur bezorgd wilt hebben of toch op de ouderwetse manier onder het genot van een koffie bij ons wilt ophalen, dat is aan jou!

Shift Up is hoofdzakelijk gespecialiseerd in jong gebruikte BMW’s & MINI’s, maar heeft ook veel kennis en ervaring met merken als Porsche & Land Rover. Transparant, meedenkend, 7 dagen per week bereikbaar en continu vernieuwend, dat is waar wij voor staan!

Bekijk ons aanbod

Daarom Shift Up

  • Persoonlijke aandacht voor klanten
  • Online je nieuwe auto bekijken en bestellen
  • Gratis proefrit bij je thuis of op kantoor
  • Wij helpen je bij een passende financiering en inruilprijs
  • Al onze auto’s zijn optische en technisch uitgebreid gecheckt en gefixed
  • Transparant over gebruikerssporen die in overleg te herstellen zijn
  • Aflevering van je nieuwe auto bij ons in Amstelveen of bij je thuis

Wij zorgen dagelijks voor het Shift Up gevoel

Meet the team!

Constantijn Reiziger

Founder en salesman

Johan Heil

Operationeel manager

Han Hogervorst

Chauffeur

Ben Turnhout

Fotograaf

Shift Up HQ

Kom gerust langs voor een kop koffie bij ons in Amstelveen.

Maak een afspraak

Een ervaring boven verwachting

Bij Shift Up geweest voor een proefrit in een mooie X5 40e. Toen we daar arriveerden stond de X5 al [...]
- Lelystad

Prettige verkoper en zeer goede service

Fijne ontvangst, goed gesprek met prettige verkoper die absoluut niet opdringerig was om een deal te sluiten. Zeer goede service, auto [...]
- Engelen

Zeer proffesioneel

Ik ben zeer goed geholpen door dit bedrijf. Zeer professioneel en een uiterst prettig contact gehad met de verkoper. De service is [...]
- Amsterdam

Correct en zeer vriendelijk

Constantijn is een persoon waarbij je direct het gevoel krijgt eerlijk en oprecht te zijn. Waar vele auto bedrijven een voorbeeld [...]
- Kleve
klantenvertellen.nl