Zorgeloos genieten van je nieuwe auto.

Bij Shift Up zijn we overtuigd van de kwaliteit van de auto’s die wij leveren. De auto’s die wij leveren hebben een uitgebreide optische én technische inspectie ondergaan. Wij bevestigen onze kwaliteit van de auto’s graag door jouw nieuwe auto met garantie te leveren. Afhankelijk van de leeftijd van de auto zijn hiervoor verschillende mogelijkheden.

Standaard 6 maanden garantie

Bij Shift Up krijg je standaard 6 maanden garantie op jouw nieuwe BMW of MINI, tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Op onze BMW’s en MINI’s met een leeftijd van minder dan 3 jaar zit nog fabrieksgarantie.

Wil je liever meer zekerheid? Dan kunnen wij een aanvullende garantie verzekering voor je afsluiten via Autotrust. Deze garantie geldt onder andere op de motor, versnellingsbak en elektronica.

Plotseling een probleem?

Wanneer je plotseling een probleem met jouw auto ervaart horen we dit graag van je. We zullen spoedig een afspraak met je inplannen om diagnose te laten stellen naar het probleem.

Je kunt de auto bij ons langs brengen, maar we kunnen hem ook bij je thuis of op kantoor ophalen. Tijdens de diagnose en eventuele reparatie krijg je van ons kosteloos vervangend vervoer als je dit wenst.