Zorgeloos genieten van je nieuwe auto.

Bij Shift Up zijn we overtuigd van de kwaliteit van de auto’s die wij leveren. De auto’s die wij leveren hebben een uitgebreide optische én technische inspectie ondergaan. Wij bevestigen onze kwaliteit van de auto’s graag door jouw nieuwe auto met garantie te leveren. Afhankelijk van de leeftijd van de auto zijn hiervoor verschillende mogelijkheden.

Auto’s tot 10 jaar en 125.000 km

Auto’s met een leeftijd van minder dan 10 jaar en een kilometerstand van maximaal 125.000 km leveren wij standaard met drie maanden garantie op de motor en versnellingsbak.

Wil je liever meer zekerheid en is jouw nieuwe auto jonger dan 8 jaar? Dan kunnen wij een aanvullende garantie voor je afsluiten via Autotrust! Deze garantie geldt onder andere op motor, versnellingsbak, koelsysteem, aandrijving, remsysteem, elektronica, etc.

Auto’s tot 20 jaar en 200.000 km

Auto’s met een leeftijd van minder dan 20 jaar en een kilometerstand van maximaal 200.000 km leveren wij standaard met een maand garantie op de motor en versnellingsbak.

Wil je liever nog langer met een zorgeloos gevoel rond rijden en is jouw nieuwe auto jonger dan 12 jaar? Dan kunnen wij een aanvullende garantie voor je afsluiten via Autotrust! Deze gelden op motor, versnellingsbak en aandrijving van de auto.