De BESTE en LUIDSTE BMW en MINI momenten van 2022 | Shift Up

Het einde van van 2022 is in zicht. Een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar waarin we met Shift Up vele mensen blij hebben gemaakt met hun nieuwe BMW of MINI.

Daarnaast zijn we het afgelopen jaar begonnen met een Youtubekanaal om je als kijker te informeren en te inspireren met de modellen die we verkopen. We hebben van ongeveer 45 BMW’s en MINI’s een rijtest gemaakt die je allemaal stuk voor stuk kunt bekijken op ons kanaal.

In deze video willen we graag terug blikken op een aantal van de mooiste momenten in die video’s, natuurlijk met de aller lekkerste uitlaat geluiden die we verkopen. Laten we eens beginnen met de 4 cilinders in de top modellen van MINI

4 cylinders

  • MINI Clubman John Cooper Works
  • MINI John Cooper Works 3.30
  • Mini Countryman John Cooper Works

Naast de 4 cylinder motoren in de MINI John Cooper Works modellen kan natuurlijk de oer BMW 6 cylinder motor ook niet ontbreken, dus daar hebben we er ook een paar mooie shots van op een rijtje gezet:

6 cylinders

  • BMW M140I
  • BMW M135I
  • BMW X3 M40I
  • BMW 340i

Lekker he zo’n typische BMW 6-cilinder motor? Naast deze lekkere bekende BMW motoren wil ik je natuurlijk ook graag nog even meenemen in de echte BMW M modellen met een 8 cylinder, hier komen ze!

8 cylinders

  • BMW X5M
  • BMW M5
  • BMW M6

Naast al deze moderne BMW’s en MINI’s hebben we ook regelmatig minder moderne auto’s voorbij zien komen die we bijvoorbeeld mochten inruilen. Een van deze minder moderne maar toch wel hele gave auto’s is een BMW 7 serie uit begin jaren 90.

Een auto die voor BMW de missie had om het premium segment te betreden wat je niet zo maar kon doen. Hij is dan ook uitgevoerd met allemaal snufjes die we nu heel gewoon vinden, maar waar je toen echt van om keek. Kijk met me mee!

Wat ik zelf ook zo gaaf vind aan die 7 serie is dat toen der tijd bij de introductie van een nieuw model nog echt revolutie voelde, in plaats van de nieuwe modellen die momenteel op de markt komen en voor mij meer aanvoelen als evolutie. Toch moet een premium merk als BMW met de introductie van een nieuw vlaggenschip als de 7 serie altijd nog wel wat nieuws kunnen laten zien.

Ondanks dat ik de stappen die veel automerken zetten bij de introductie van een nieuw model niet zo revolutionair vind, zitten ze natuurlijk bij BMW niet stil. Zo had de 7 serie die in 2015 op de markt kwam destijds ook een aantal interessante snufjes die ik je graag nog even laat zien.

Ben jij nou benieuwd naar meer info over de verschillende bestaande BMW en MINI modellen en wat er in de toekomst bij deze twee merken nog komen gaat?

Abonneer je dan direct op ons Youtube kanaal en geniet komend jaar naast de bekende rijtests van ons nog van veel meer BMW en MINI content.

Kom je pas net op dit kanaal, bekijk dan lekker in je kerstvakantie alle video’s die we het afgelopen jaar gemaakt hebben op ons kanaal. Ik wens je namens het hele team van Shift Up alvast een fijne jaarwisseling toe met komend jaar veel kijkplezier en vooral heel veel rijplezier!

YouTube: ➤ www.youtube.com/channel/shiftup

Instagram: ➤ www.instagram.com/shiftup.nl

Facebook: ➤ www.facebook.com/shiftup.nl

LinkedIn: ➤ www.linkedin.com/company/shift-up-bv

© 2022 Shift Up https://www.shiftup.nl/

“Shift Up”
“BMW”
“Mini”
“Automotive”
“BMW 1 Serie”
“M140i”
“M135i”
“1-series”
“m135”
“135i”
“Shiftup”
“MINI”