575PK in een X5! | BMW X5 M Black Fire Edition 1/500 | Shift Up

In 2015 kwam BMW op de markt met de nieuwe generatie BMW X5M en X6M. Deze auto’s zijn voorzien van een 4.4 liter grote V8 met biturbo,  goed voor 575 PK, 750 NM koppel en een sprint van 0 naar 100 in 4.2 seconden. En doordat die standaard vierwiel aangedreven is kun je ook echt dat vermogen kwijt op de weg!

Deze auto kent eigenlijk twee gezichten, je kunt er zowel heel comfortabel mee rijden als ook verschrikkelijk snel. Omdat het een BMW M product is de auto van buiten voorzien van een indrukwekkende voor- en achterbumper ten opzichte van een standaard BMW X5. Dit exemplaar is een Black Fire Editie waar er wereldwijd maar 500 van gebouwd zijn. De Black Fire Editon is te herkennen aan de carbon spiegelkappen, vele zwarte accenten zoals in de grill en 21” zwarte velgen. Van binnen is deze editie uitgerust met een BMW  Individual lederen  “Merino” bekleding, in een unieke combinatie van zwart en rood.

Zoals net gezegd kent de auto dus twee gezichten. Je kunt erg veel zaken aanpassen, zoals het onderstel. De auto is van binnen van alle gemakken voorzien, zoals een Bang en Olufsen audio systeem, stoelverwarming, stoelkoeling, allerlei veiligheidssystemen, een panoramadak en elektrisch wegklapbare trekhaak. Hij is ook luxe afgewerkt met het Merino leder met ook lederen dashboard en alcantara hemelbekleding en stuurwiel.

Zijn er dan ook nadelen? Ja tuurlijk. Je moet er van houden om regelmatig aan de pomp te staan, als je echt je best doet kun je 1 op 9 halen, maar die eigenschappen zijn natuurlijk inherent aan iedere dikke achtcilinder. Ten slotte is de nieuwprijs natuurlijk ook niet niks met bijna 200.000,-

Conclusie: Ben je op zoek naar een unieke SUV met hele luxe beleving, veel snelheid en tegelijkertijd comfort en maakt het brandstofverbruik je niet zo veel uit, dan is dit een ideale auto voor jou!

Voor meer informatie over de BMW X5 M kun je terecht op onze website. ➤ https://www.shiftup.nl/voertuig/bmw-x...

Volg ons ook op social media

Youtube: ➤ www.youtube.com/channel/shiftup

Instagram: ➤ www.instagram.com/shiftup.nl/ 

Facebook: ➤ www.facebook.com/shiftup.nl

LinkedIn: ➤ www.linkedin.com/company/shift-up-bv

© 2021 Shift Up https://www.shiftup.nl/