Een PRAKTISCHE CABRIO?! | BMW 428i rijtest F33 | Shift Up 2022 Week 20

Welkom bij een nieuwe video van Shift-Up. Waarin ik je dit keer ga meenemen in de BMW 4-serie cabriolet. Dat is een cabrio met een heleboel nieuwe, praktische en comfortabele snufjes. De BMW 4 serie cabrio, de opvolger van de 3 serie cabrio. En naast dat de naam van de auto veranderd is heeft deze auto ook een aantal nieuwe snufjes gekregen.

De oplossing van BMW

We beginnen bij een hele praktische aan de achterkant van de auto. Een probleem wat je vaak ziet bij veel cabrio’s. Dat het dak in de achterbak veel ruimte inneemt. Wat BMW heeft bedacht als oplossing is te zien in de video

Naast het praktische snufje van de kofferbak heeft BMW nog een klein snufje bedacht. Dat is het nieuwe windscherm. Dat windscherm heb je eigenlijk altijd nodig boven de 50 km/u. Ander gaat je haar in de war. Dit windscherm kun je loshalen en in een geheim opbergvak achter de achterbanken bewaren.

Dit exemplaar is ook nog eens uitgerust met een M-sportpakket. Waardoor je een iets stoerdere voorbumper krijgt, andere sideskirts en een andere achterbumper. Daarnaast heeft dit exemplaar 19” sportwielen.

Technische Gegevens 428i Cabrio

Onder de motorkap van deze BMW 428i ligt een sterke twin turbo, 2 liter benzinemotor die goed is voor maarliefst 245pk! Dat is de middelste motorvariant. Je kan ook de instap-BMW 420i bestellen met 184pk. Of je kiest de zes-cilinder 435i, goed voor 306 pk. Deze 428i is eigenlijk perfect. Met het verbruik van het instapmodel, maar de sportiviteit van de zes-cilinder.

Hoe is het comfort van een 4-serie?

Naast al deze praktische snufjes hebben we ook een comfortabel snufje te benoemen. Mits je met het dak open rijdt kan het toch koud aanvoelen. Zelfs met het windscherm omhoog en alle ramen dicht. Hiervoor heeft BMW gelukkig een oplossing. Namelijk de nekverwarming. Deze kun je verstellen in 3 standen zodat je comfortabel je reis kan voortzetten met het dak open.

Wat ook wel erg lekker is aan deze BMW 4-serie zijn de sportstoelen. Deze zijn op heel veel manieren verstelbaar naar eigen smaak. Zodat je heel comfortabel achter je 3 spaaks sportstuur kan zitten. Het sportstuur is een lekker dik stuurtje met zacht leder. En je ziet door de 3 spaaks extra goed de chrome interieurlijsten.

Ik hoop dat je hebt genoten van deze video. Dit keer de BMW 4-serie cabriolet. Vergeet natuurlijk niet te abonneren op ons kanaal om nog meer van dit soort BMW / MINI video’s te zien. Vond je deze video nou leuk? Laat een blauw duimpje achter en dan zien we jou graag bij de volgende video.

Voor meer informatie over de BMW 4 Serie Cabrio kun je terecht op onze website. ➤ https://www.shiftup.nl/voertuig/bmw-4…

Volg ons ook op social media Youtube: ➤ www.youtube.com/channel/shiftup

Instagram: ➤ www.instagram.com/shiftup.nl

Facebook: ➤ www.facebook.com/shiftup.nl

LinkedIn: ➤ www.linkedin.com/company/shift-up-bv

© 2021 Shift Up https://www.shiftup.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *