Dit is de SNELSTE MINI Clubman John Cooper Works! | Shift Up

Welkom bij de MINI Clubman John Cooper Works

Een hele mond vol, maar het komt er op neer dat dit de snelste MINI Clubman is

Als je hem vergelijkt met een standaard MINI Clubman in de Cooper of Cooper S variant valt deze direct op door zijn sportievere voor- en achterbumper. Ook is een John Cooper Works te herkennen aan de rode bies in de grill. Standaard wordt een JCW Works geleverd met 18” velgen, deze is optioneel voorzien van de 19” lichtmetalen Course Spoke velgen. Daarachter zit een speciale grote Brembo remmen met op de remklauw ook het Works logo.

Het is echt knap wat ze gedaan hebben bij MINI. Deze MINI is maar liefst 1 meter 80 breed. Hij is slechts 1 centimeter minder breed als een Bmw 5 Serie. Hij voelt gewoon nog steeds aan als een kart op de weg. Dat komt onder andere door het 10 mm verlaagde onderstel maar ook de vierwielaandrijving die standaard is op de Works. Het geeft je gewoon echt veel grip, ligt mooi in een bocht en stuurt ook super scherp. Onder de motorkap ligt een 2 liter 4 cylinder motor met turbo, goed voor 231 PK, 320 Nm koppel en een sprint van 0 naar 100 in 6,3 seconden.

De auto heeft 3 rijmodussen, de green, mid en sport modus. Wanneer je hem van mid op sport zet reageert die niet alleen feller op je gasrespons, maar gaat die ook zwaarder sturen en later opschakelen. Ook verandert je head up display en zie je de JCW toerenteller er in geprojecteerd. En tenslotte hoor je bij het gas los laten mooi geroffel uit de uitlaat.

Dit specifieke exemplaar is uitgerust met nagenoeg alle opties. Hij heeft sportstoelen met het MINI Yours leder met Britse accenten, stoelverwarming, head up display, een groot navigatie scherm, draadloze telefoonoplader, Harman Kardon audio, adaptieve cruise control, een lotswaarschuwing en zelfs voorruitverwarming. Het is niet alleen een hele leuke auto om mee te rijden maar ook een praktische. Zo heb je 360 liter laad ruimte en kun je ook echt fatsoenlijk achterin zitten in tegen stelling tot een normale MINI.

Voor meer informatie over de MINI Clubman John Cooper Works kun je terecht op onze website. ➤ https://www.shiftup.nl/voertuig/mini-…

Volg ons ook op social media

Youtube: ➤ www.youtube.com/channel/shiftup

Instagram: ➤ www.instagram.com/shiftup.nl/ 

Facebook: ➤ www.facebook.com/shiftup.nl

LinkedIn: ➤ www.linkedin.com/company/shift-up-bv

© 2021 Shift Up https://www.shiftup.nl/