In opdracht jouw auto verkopen.

Ben je in het bezit van een unieke BMW, MINI, Porsche of Land Rover en wil je hem verkopen? Met onze autoverkoop service presenteren we jouw auto optimaal en nemen we het gehele verkoopproces voor je uit handen. Van professionele fotografie tot aan het ontvangen van klanten en een auto inruilen, wij ontzorgen jou volledig en bespoedigen het verkoopproces van jouw auto!

Hoe werkt consignatie

1 Vrijblijvende intake

Stuur ons per Whatsapp of e-mail een aantal foto’s van de buitenkant, binnenkant, eventuele beschadigingen en onderhoudshistorie van de auto die je wilt verkopen. Na ontvangst nemen wij binnen 1 werkdag contact met jou op. Wij zullen vooraf een aantal checks doen om te kijken of jouw auto binnen onze collectie past. Zo dient de auto volgens schema onderhouden te zijn en een kloppend verleden te hebben.

In vele gevallen kunnen wij per telefoon, e-mail of Whatsapp direct een te verwachten verkoopopbrengst met je bespreken. In sommige gevallen willen we de auto graag eerst in het echt zien en maken we een afspraak bij ons in Amstelveen, bij jou thuis of op kantoor Tijdens de intake bekijken we jouw auto nader en stellen we samen een verkoopprijs en te verwachten verkoopopbrengst af en bevestigen dit in een consignatieovereenkomst.

Mijn auto doorsturen

Wij kopen uw auto

Liever direct geld ontvangen?

  • Eerlijke prijs voor uw auto
  • Snel en betrouwbaar
  • Geen vreemden aan de deur
  • Ontzorging van A tot Z
Inkoop service

2Ready to sell!

Wanneer je instemt met ons voorstel maken we een afspraak om jouw auto bij je thuis of op kantoor op te halen, zelf langsbrengen mag natuurlijk ook. Binnen 48u laten we jouw auto door onze technische specialisten controleren en bespreken we hiervan de uitslag met je en eventuele noodzakelijke werkzaamheden om de auto volgens onze normen te kunnen verkopen.

3Eenmaal, andermaal, verkocht!

We hebben jouw auto verkocht! We maken een afspraak met de nieuwe eigenaar om de auto af te leveren en verzorgen de overschrijving van de auto van jou naar de nieuwe eigenaar. Tevens verzorgen we alle bijbehorende administratieve rompslomp en maken dezelfde dag als de overschrijving de betaling over naar jouw rekening.

Volledig ontzorgt

Of het nou gaat om de fotografie, klanten ontvangen, het stallen van de auto of het inruilen van een, wij nemen het gehele verkoopproces uit handen!

Safety first

Geen onbekende mensen aan de deur of gedoe met betalingen, wij doen ons best jouw auto zo goed mogelijk te verkopen en zorgen voor de vrijwaring en betaling

Goede opbrengst van jouw auto

Wij verkopen jouw auto voor een marktconforme prijs en rekenen hiervoor alleen een fee, zo brengt jouw auto meer op dan wanneer je deze laat inkopen