2017 MINI Cooper

Stefanie uit Haarlem

“Echt een super leuke en tijdloze auto om te zien!”

Mijn naam is Stefanie en ik woon samen met mijn man in Haarlem. Al een tijdje was ik samen met mijn man op zoek naar een nieuwe auto voor mij. Ik reed jarenlang met een Toyota Aygo die we Betsy hebben genoemd.

Ik was op zoek naar een vervangende auto die niet te groot is, maar wel iets meer comfort bied dan mijn Betsy. We hebben goede vrienden met een B&B in Frankrijk en ik was van plan die regelmatig op te gaan zoeken met de auto. Betsy was prima voor de kleine ritjes in de stad, maar op de lange afstanden maakte ze best wel wat geluid en bood ze niet heel veel comfort. Ook had ze geen navigatiesysteem en fijne stoelen voor op de lange afstand

“Ik reed jarenlang met een Toyota Aygo die we Betsy hebben genoemd.”

“Een super leuke en tijdloze auto om te zien”

In onze zoektocht hebben we gekeken naar auto’s als een Volkswagen Polo, Seat Ibiza, Ford Fiesta, etc. Toen dachten we ineens aan een MINI Cooper vanaf 2014. Echt een super leuke en tijdloze auto om te zien! En natuurlijk veel meer luxe en comfort als mijn toenmalige Betsy.

Via onze dochter kwamen we in contact met Constantijn van Shift Up. Het was een feestje om bij deze jonge, enthousiaste en eerlijke ondernemer deze auto te kopen! We maakten onze wensen kenbaar aan hem en al snel maakte hij ons erg enthousiast over een Mini Cooper, generatie F56. Hij had op dat moment zo’n type MINI op voorraad staan. We konden er een proefrit mee maken en als hij beviel hiervoor gaan, of onze wensen doorgeven, dan zou hij op zoek gaan naar mijn droom MINI.

“Ik had de volste vertrouwen in Constantijn”

De proefrit beviel goed, het was alleen een zilvergrijze MINI, en ik had toch wel liever een donkere buitenkleur. Constantijn ging voor mij op zoek naar een passend alternatief en gaf aan niet lang hiervoor nodig te hebben. Het duurde ongeveer twee weken, toen stuurde hij mij foto’s per Whatsapp van een Mini Cooper in de kleur Iced Chocolate Metallic. Hij belde daarna meteen om een en ander van deze auto te vertellen. Ik had de volste vertrouwen in Constantijn en besloot om hiervoor te gaan. Constantijn ruilde mijn oude Betsy voor een nette prijs in.

Nadat we akkoord gaven op het voorstel duurde het circa anderhalve week om onze MINI in ontvangst te nemen. In de tussentijd regelde hij het transport, invoer, controle van de auto, poetsbehandeling, etc. We hadden echt het gevoel een splinternieuwe MINI te kopen, maar dan met de gunstige voordelen van een jong gebruikte auto. Ondertussen hebben we vele kilometers met deze prachtige MINI gemaakt, die we nu Charlie hebben genoemd! Ik kan iedereen die op zoek is naar een mooie jong gebruikte BMW of MINI Shift Up aanbevelen! De communicatie is erg fijn, ze zijn eenvoudig per Whatsapp bereikbaar, 7 dagen per week. Ook na de aankoop had ik nog wat vragen over de bediening van de auto die snel werden uitgelegd op een prettige manier. Kortom, koop hier je nieuwe BMW of MINI!

Klaar om aan de slag te gaan?
Neem contact met ons op.

Contact +31 20 2101434

Arno – 2017 MINI Clubman S

“Al met al hoefden we nergens meer naar om te kijken, de service en communicatie  is ons erg goed bevallen”

Lees verder