2017 MINI Clubman S

Arno uit Enschede

“Ik had nooit van zo’n bijzonder model durven dromen”

Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe auto zijn wij terecht gekomen bij Shift Up. Shift Up bood een mooie MINI Clubman S uit 2016 te koop aan. 

De vele foto’s bij de advertenties trokken ons erg aan en we hebben een bericht gestuurd met de vraag of wij een proefrit konden maken met de auto. Constantijn gaf aan dat er die maandag daarop al twee afspraken voor deze auto in zijn agenda stonden. De kans was erg klein dat hij nog beschikbaar was na deze afspraken. Constantijn bood direct aan om in een vergelijkbare MINI Clubman S een proefrit te maken om kennis te maken met dit type auto. We hebben jaren lang Citroen gereden, dus MINI was nieuw voor ons. Ik en mijn vrouw waren erg enthousiast over het model MINI Clubman en over de gang van zaken bij Shift Up.

“Ik en mijn vrouw waren erg enthousiast over het model MINI Clubman”

“Met beige lederen interieur en vele opties”

Constantijn bood ons aan om een MINI Request bij hem achter te laten. We gaven onze wensen aan hem door en hij zou ons dan 1 tot 3 voorstellen doen van verschillende MINI Clubman S’en. Wat voor ons erg belangrijk was is een donkerblauwe buitenkleur. We rijden al jaren lang donkerblauwe auto’s, dus de volgende moest ook een donkerblauwe worden.

Toen we toch konden kiezen gaven we direct ook maar de voorkeur aan een panoramadak en een licht interieur in plaats van een zwart interieur die in de MINI zat waarop we in eerste instantie reageerden. Binnen twee weken vond Constantijn twee mogelijke nieuwe auto’s voor ons. We kozen voor een van deze MINI’s. Een donkerblauwe MINI Clubman S met beige lederen interieur en vele opties, een plaatje om te zien!

“We hoefden nergens meer naar om te kijken”

Constantijn deed ons een inruilvoorstel en we waren er samen snel uit. De heren van Shift Up zorgden vervolgens voor het transport van Duitsland naar Nederland, de keuring bij de RDW en alles wat er bij kwam kijken om de auto op Nederlands kenteken te krijgen. Vervolgens kreeg de auto een technische inspectie en benodigd onderhoud bij Van Poelgeest in Amstelveen. Daarna lieten ze hem netjes poetsen en polijsten. Al met al hoefden we nergens meer naar om te kijken, de service en vooral communicatie tijdens het gehele traject is ons erg goed bevallen. Shift Up is 7 dagen per week bereikbaar, zowel telefonisch als per Whatsapp.

Het duurde ongeveer twee weken vanaf het moment dat wij akkoord gaven op Constantijn zijn voorstel en het moment van aflevering van onze nieuwe MINI. Ze maken er bij Shift Up wel een feestje van! Zo brachten ze onze nieuwe MINI geheel kosteloos aan huis in Enschede, en dat terwijl het bedrijf in Amstelveen zit. Wij zijn nog steeds erg tevreden met onze nieuwe auto en zullen onze nieuwe MINI of misschien wel een BMW zeker bij Shift Up weer kopen!

Klaar om aan de slag te gaan?
Neem contact met ons op.

Contact +31 20 2101434

Stefanie – 2014 MINI Cooper

” Ik kan iedereen die op zoek is naar een mooie jong gebruikte BMW of MINI Shift Up aanbevelen!”

Lees verder